Månadsmöten

AstraZeneca Seniorerna


Vi har följande på programmet för våra medlemmar:

Våra månadsmöten har vi den sista tisdagen i månaden och vi förlägger dem i regel till Hagabergs Folkhögskola. Vi börjar kl 14:30 med samling och kaffe i restaurang Kastanjen, som föreningen bjuder på.      

Kl 15:00 har vi föredrag inom omväxlande ämnen/musikunderhållning i konferenslokal Hagabergshallen (om inget annat meddelats).

Medlemmar i AstraZeneca Seniorerna med respektive är varmt välkomna!


Månadsmöten:


  • tisdagen den 5 oktober (OBS nytt datum!) får vi höra hobbyfotografen Per Karlsson berätta och presentera sina fina fotografier om de resor han gjort för att fota världens alla djur. Se gärna pvkfoto.se.

 

  • tisdagen den 26 oktober får vi njuta av föreställningen ”Allt vi är”. Möt sångerskan och komikern Maria Möller som tar dig med på en resa genom mänskliga möten och musikalisk mångfald, tillsammans med pianisten Maria Kvist. En generös och personlig konsert där Maria reflekterar kring livets olika skiftningar och vårt förhållande till oss själva och till andra

 

  • tisdagen den 30 november föredrar Johan Rönnby, professor i marinarkeologi, om ”Marinarkeologi i Haven”.

 

  • decembermötet har vi ingen information om än om det blir någon träff.

 

Augustiaktivitet

den 24 augusti får medlemmar njuta av skönsång och förtäring på Idala Café på Mörkö. Separat inbjudan skickas ut med information.

      

    Sidan ändrad: 2021-06-09